Home, sweet home :)

Gata sudamericana…

Dupa patru avioane, 5 decolari si 5 aterizari (am avut o escala si la Cluj), am ajuns in Bucuresti, unde, la cele -14 grade, am simtit ca ni se desprinde fata instantaneu. Aici ne-au asteptat Ione si Cata si, pe o ceata care nu te lasa sa vezi mai mult de 2 linii in fata masinii, ne-au adus cu bine in Brasov (multumim foarte frumos).

Dupa o escala la Mama Go ca se intram in posesia cheilor de la casa si sa ne stranga in brate, pe la 5.30 dimineata, am ajuns si la casuta noastra care ne astepta frumoasa si curata, exact asa cum am lasat-o. De fapt nu chiar asa cum am lasat-o; aveam frigiderul plin de bunatati facute special pentru noi de Mama Go, bunatati care ne-au mers intai la suflet si apoi in stomac. Multumim tare mult. Pentru tot!

Astazi, dupa ce am reusit sa ne desprindem din pat, pe la ora 14.00, ne-am dus la un pranz copios pregatit de Mama Go, dupa care am avut o reuniune revigoranta si mult asteptata cu gasca noastra draga. A fost un sfarsit de saptamana minunat!

Maine dis de dimineata, la ora 8.00 vom fi la birou, iar la 8.30 in instanta: ne trezim brusc la realitate!

Cum vom avea timp, vom trage linia pentru a face bilantul sudamericanei si pentru a trage concluzia finala de la distanta si la rece (la propriu si la figurat 🙂 ).

Pana una alta, le uram drum bun Dariei si lui Doomz, sa aveti un zbor mai usor decat al nostru si sa ajungeti cu bine acasa!

P.S. Rodica, iti multumim mult pentru ca ai avut grija de dosarele clientilor nostri si de florile noastre. Nu puteam avea un ajutor mai bun!

2 thoughts on “Home, sweet home :)”

 1. Lili, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. A fost cute cum ai zis ca la -14 ati simtit cavi se dezlipeste fatza, initial am ras, pe urma am zis, oh god, cam in 18 ore o sa ni se dezlipeasca si noua. O sa avem leucoplast handy!
  Aici au fost tot 32 plus, transpiratie, alfahore, umblat 18,000 pasi, si Buenos Airesu ii neschimbat:)
  In seara asta o sa avem si noi the last tango, pe urma impachetam ciorapii, ghetutzele si stuffu si ii sunam pe aia cu taxiul.
  Va pup, Daria
  p.s. ce ati mancat?:)

 2. Bine ca nu am avut nevoie de plasturi toata excursia, pentru ca o sa aveti nevoie de toti sa va tina intr-o singura bucata cand so a dati de ger. Aici se anunta frig napraznic (-21), asa ca…..
  Frigiderul nostru a fost dotat cu urmatoarele: vinete, icre si pate de casa, salate, ardei copti, muschi de porc la tava, iar la pranz meniul a fost: bors de perisoare cu smantana, ceafa de cerdo la gratar cu mujdei, pure, ardei copti, catraveti murati si cafea adevarata! Fiesta, nu alta!
  …. si acasa ne-a mai asteptat si o sampanie 🙂

Comments are closed.