Looks like we've made it

Stimaţi ascultători,

Astăzi, 16 ianuarie 2010, în jurul orei 19:30 (ora locală), am desfăcut o şampanie pentru a celebra faptul că tocmai ajunsesem la destinaţia noastră finală, oraşul vânturilor bune, capitala federală a Argentinei – în caz că nu v-aţi prins, e vorba de Buenos Aires.

Pe ultimii 60 de km înainte de intrarea în oraş am fost, desigur, aşteptaţi de zeci sute de argentinieni entuziasmaţi care au ocupat marginile drumului şi ne-au aplaudat, fotografiat şi încurajat, respectul şi fascinaţia citindu-li-se în ochi. Faptul că odată cu noi treceau şi maşinile care au participat la Paris-Dakar cred că a fost un bonus drăguţ pentru ei.

Mă bucur să raportez că toată lumea este în stare bună de funcţionare, cu urme de uzură normală, dar fără defecţiuni majore, maşina a ajuns într-o bucată, apartamentul închiriat face toţi banii şi oraşul se arată a fi extrem de promiţător.

Cu aceasta se încheie transmisiunea noastră specială din Buenos Aires, vă urăm să vă simteţi la fel de bine ca noi şi cedăm legătura în studio.

11 thoughts on “Looks like we've made it”

 1. Ma bucur ca sunteti bine dupa atat drum si peripetii!!!! Va pupam,va imbratisam si va asteptam alaturi de noi cat mai curand!!!!

 2. Hola niños! Que tal? Bienvenido! Ma bucur ca 95% din ce v-ati propus pana acum ati si realizat, fara intamplari nefericite majore. Nu stiu cand au trecut saptamanile asa repede…va trebui sa imi caut un serial/telenovela sa o urmaresc, caci daca reveniti, nu mai postati nimic pe Sudamericana…
  Pupici si disfrutan Buenos Aires!

 3. Felicitari dragilor!
  in drum spre casa mi-am propus sa va scriu si sa va incurajez pe restul calatoriei voastre dar spre marea mea rusine, nu am reusit sa ma fac “vazut” iar motivele sunt de prisos acum. Nu aveti idee cat ma bucur pentru voi si deabea astept sa vad resul pozelor!!!@!$!@#$!$

  Un mic detaliu pentru cei ce locuiesc in orasul de la poalele Tampei: am 2 oferte de sali de expozitii in care suntem asteptati cu pozele pentru un vernisaj cum se cuvine unei expeditidii serioase.

  Carmen (a mea) va pupeaza si vrea sa vada fetzele voastre bronzate!

  Drum bun spre casa si aveti grija sa nu pierdeti/uitati pe undeva cartile de credit.

  🙂

 4. Calinu, din pacate Carmen va trebui sa se multumeasca cu fetele noastre nebronzate, pentru ca intre timp ni s-au albit :D.
  Avem oferta ferma sa expunem pozele si la Cafeteca, so cu cat mai multe cu atat mai bine.
  Abia astept sa vin acasa. Va pup!

 5. Imi pare rau pentru cartile de credit dar va spun eu ca asta e tot din cauza rusilor sau din cauza poluarii ca voi nu aveti nici o vina.

  Vreau sa expunem intr-o sala mare, serioasa, ca sa pot sa chem presa. Eu ca eu, dar am 2 prieteni cu care vreau sa ma laud ca deh.. modest, modest dar sa se stie!

  Calbuceanu

Comments are closed.