Concepcion, scurt

Am ajuns azi în Concepcion, Drobeta Turnu-Severinul Chileului, ne-am instalat într-un apartament şi am păpat un sushi absolut demenţial.

Cel mai fain a fost că, deşi ne fusese promisă conexiune la internet, când ne-am pornit laptopurile – lula. Drept care ne-am dus cu jalba în proţap la proprietari, sperând cel mult într-un discount, însă, după ce s-au sfătuit un pic, şi-au cerut mii de scuze, ne-au pus în braţe un modem de cablu şi ne-au zis ca ne aşteaptă la micul dejun (teoretic neinclus in preţ). Not bad.

Mâine dimineaţă o pornim spre Valdivia sau Puerto Montt, să vedem unde ne prinde anul nou. Just in case – La mulţi ani, un nou an şi un nou deceniu cât mai happy la toată lumea de la exploratorii sudului!

8 thoughts on “Concepcion, scurt”

 1. Dragii nostri exploratori,

  Va dorim in continuare drumuri bune si pline de frumusete!
  Anul Nou 2010 sa va fie unul sanatos, norocos, voios, plin de succese si fericite impliniri!

 2. La Multi Ani la “sudamericani” calatori!! Sa aveti parte de un an nou fericit, cu sanatate si impliniri multe. De inceput nu pot sa zic ca-l incepeti rau, ba dimpotriva! 🙂 speram sa va mearga tot asa. Stam cu geana pe voi tot timpul, Cristine citeste cu extrem de mare regularitate blogul, ZILNIC, eu cam din 3 in 4 zile, asa ca puteti sa ne faceti membri plini la “fan-club-ul” vostru. intre 20 si 27 am fost in Cuba si Crisi tot asta mi-a “cintat” 7 zile; “oare ce-or mai fi pus oamenii aia pe blog??”
  Pozele sunt exceptionale, Crisi nu mai are unghii de ciuda ca nu face si ea poze d-alea. Altfel, suntem bine sanatosi, pe linga casa. Ura si pe curand! Bubu

 3. Ceau, mai ii un pic pana la anu nou. Suntem in Villarico, adica oras bogat in vile, si stam la un hotel cabana cu catzei si pisicutze sii ii fain. II ceva statiune de oameni mai vilosi, ii in jur la un lac mare si un vulcan care nu il vedem de ceatza inca. Sau cel putin speram ca ii ceatza. |Si in doua minte merem sa cautam un club, si ne imbracam frumos…io in un plover verde si curat, si Serbon curat si el:) Va pupam pe toti si ne place ca ne scrieti. Mai multe la anu:) D.

 4. La Multi Ani Dragilor!
  Ca o jumatate de explorator al sudului va urez un an extraordinar si sa ne intalnim pe cat mai multe continente linistite si lipsite de mustar!
  Clabucenii va imbratiseaza si va pupeaza,
  Carmen & Calin

 5. Hoppy now ear. I mean hippy no ears. Merry new yours. Oh feck it. Ol the bist for 1002. I mean have a good no ear…. Ah feck it im having another drink !!!

Comments are closed.